Kraamcadeaus en bruidsgeschenken in Oud-Alblas en Rotterdam

Laat Borduuratelier Zanen uit Oud-Alblas de persoonlijke cadeauartikelen voor uw dierbaren borduren of bedrukken. Denk bijvoorbeeld eens aan zachte handdoeken met naam of aan een badjas met een persoonlijk motief. Of wat denkt u van een origineel kraamcadeau als welkom voor een pasgeborene of van een uniek huwelijksgeschenk? U bedenkt het en bij Borduuratelier Zanen maken we het!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bedrukte en geborduurde cadeauartikelen

Geef uw dierbare een mooi en heel persoonlijk geschenk. Laat zijn of haar naam borduren op bijvoorbeeld een prachtig tafellaken, op een heerlijk zachte handdoek, op een badjas van fleece of op een trendy handtas. Kinderen kunt u verblijden met een lieve knuffel met hun eigen naam erop geborduurd! Hiermee maakt u van de knuffel direct een lievelingsknuffel.

Unieke kraamcadeaus

Zoekt u naar een origineel en heel persoonlijk kraamcadeautje voor een pasgeboren baby? Laat dan door Borduuratelier Zanen in Oud-Alblas de naam van het kindje op babykleding, op een slabbetje of rompertje of op een lekker zachte knuffel borduren. Alles is mogelijk bij Borduuratelier Zanen!

Persoonlijke bruidsgeschenken

Wilt u een uniek cadeau dat zeer gewaardeerd zal worden aan een aanstaand bruidspaar geven of aan een bruidspaar dat bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd is? Denk dan eens aan het borduren van de namen van de twee gelukkigen op een handdoek, op twee kussens, op badjassen of op een andere vorm van textiel. Vrijwel niets is onmogelijk bij Borduuratelier Zanen. 

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op!