Professioneel borduren van textiel in Oud-Alblas en omgeving

Van bedrijfskleding tot geborduurde handdoeken en van badjassen tot servetten, Borduuratelier Zanen in Oud-Alblas is gespecialiseerd in het machinaal borduren van logo's en teksten op iedere textielsoort.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 - 21 28 59 97

Hoe werken wij bij Borduuratelier Zanen?

U kiest uit onze catalogus de kleding die u mooi vindt en die het beste bij uw bedrijf past. Hierna borduren wij uw logo en/of uw bedrijfsnaam in het textiel. U kunt uit onze catalogus een keuze maken uit een grote collectie merken, waaronder diverse bekende merken als Tricorp, Fristads en Helly Hansen. Voordat uw bedrijfskleding in zijn totaliteit wordt geborduurd, maken wij voor u altijd eerst een proefborduursel. Zo weten we zeker dat het ontwerp precies voldoet aan uw verwachtingen.

Neem een kijkje in de catalogus

Borduren op elke soort textiel

Het borduren van een tekst of van een logo op textiel heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van bedrukken. Ten eerste kan er in iedere stof, of dit nu een hoogpolige stof, fleece of katoen is, geborduurd worden, terwijl een bedrukking niet op ieder materiaal even goed hecht. Daarnaast kan de folie waarmee kleding doorgaans bedrukt wordt op den duur gaan craqueleren, vervagen of zelfs scheuren. Borduurwerk is daarentegen altijd bijzonder duurzaam. De kleding kan op hoge temperaturen gewassen worden zonder dat de bewerking wordt beschadigd. Bovendien heeft een geborduurd motief altijd een chique, exclusieve uitstraling.

Borduren is, omdat het arbeidsintensiever is, wel iets duurder dan bedrukken.

Wat is er zoal mogelijk bij Borduuratelier Zanen?