Over Borduuratelier Zanen uit Oud-Alblas

Borduuratelier Zanen is hét bedrijf dat al bijna twintig jaar onder andere bedrijfskleding, promotieartikelen, handdoeken en allerlei cadeaus, zoals kraamcadeaus en huwelijksgeschenken, van unieke gepersonaliseerde bedrukte of geborduurde motieven voorziet.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

De geschiedenis van ons borduuratelier

In 2003 richtte Ria Zanen, afgestudeerd aan de modevakschool in Rotterdam, na een flink aantal jaar werkzaam geweest te zijn in de modebranche, Borduuratelier Zanen op in Oud-Alblas. Hiermee kwam haar langgekoesterde droom van het hebben van een eigen bedrijf uit en inmiddels voorziet zij in haar eigen atelier al bijna twintig jaar onder meer bedrijfskleding, promotieartikelen, tassen, handdoeken en cadeaus, zoals kraamcadeaus en huwelijksgeschenken, van prachtige gepersonaliseerde bedrukkingen of geborduurde motieven.

Het borduursel van Borduuratelier Zanen kan worden toegepast op iedere gewenste stof. Dit betekent dat er zowel op fleece als op hoogpolige stoffen of op katoen kan worden geborduurd. Ons borduurwerk is erg duurzaam en heeft te allen tijde een zeer exclusieve uitstraling. Wilt u liever een bedrukking op uw textiel? Bij Borduuratelier Zanen bedrukken we textiel met behulp van een zogenoemde hittetransfer. Hierdoor blijven onze bedrukkingen erg lang mooi en zijn ze bestand tegen extreme omstandigheden, zoals heet strijken, zeer heet wassen en veelvuldig ronddraaien in een hete droogtrommel. Het is wel belangrijk om altijd precies de voorschriften van het wasadvies in uw textiel te volgen. Zo blijft uw materiaal gedurende lange tijd op zijn mooist.

 

Borduuratelier Zanen is al sinds jaren een erkend leerbedrijf.