Bedrijfskleding bedrukken in regio Oud-Alblas en Rotterdam

Contact

Uniek textiel dankzij een professionele bedrukking

Wist u dat bedrijfskleding niet alleen zorgt voor een professionelere uitstraling van uw bedrijf, maar dat het nog veel meer voordelen heeft? De belangrijkste reden om bedrijfskleding aan te schaffen is de herkenbaarheid. Uw klanten zien direct dat ze bij uw medewerker terecht kunnen met hun vraag. Bovendien versterkt de kleding uw bedrijfsidentiteit; uw logo en bedrijfsnaam blijven beter hangen bij uw klanten. Ten slotte voelen uw medewerkers zich nog meer deel van een team.

Bedrukken met hittetransfer

Voor het bedrukken van textiel werken wij bij Borduuratelier Zanen met hittetransfers van YouFocus. Deze manier van bedrukken is uitermate geschikt voor werkkleding. Het transfer voldoet aan de hoogste eisen, eisen
die men ook aan de dagelijkse werkzaamheden stelt. Het is comfortabel, standaard voorzien van stretch en kan tegen extreme omstandigheden. Het product is op 90 graden wasbaar, droogtrommelbestendig en overstrijkbaar.

Let op! Volg altijd de wasinstructies van het betreffende kledingstuk.

 

Wat is een hittetransfer?
Een hittetransfer bestaat uit een polyester drager waarop verschillende hoeveelheden inkt en een textiellijmlaag zijn aangebracht. Deze transfers kunnen gemakkelijk bij ons op voorraad gelegd worden, zodat u op ieder gewenst moment uw kleding kunt laten voorzien van uw bedrijfslogo.

Een bedrijfslogo op uw kleding draagt bij aan saamhorigheid, aan een professionele uitstraling voor uzelf en uw klant en het voldoet aan de fiscale regels omtrent het onbelast verstrekken van werkkleding (tenminste 70 cm2 per kledingstuk).

De kleuren van het transfer kunnen tot in perfectie worden uitgevoerd met de juiste PMS-coated kleurcode of in full colour op basis van de CMYK-kleurcode, zelfs een borduureffect behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer zichtbaarheid, kies dan voor een logo in fluor, metallic of reflectie.

Het hoogwaardige hittetransfer van YouFocus staat voor een lange levensduur en is geschikt is voor intensief gebruik. Als u uw textiel reinigt conform het etiket, beloven wij u dat het transfer langer mooi blijft dan uw textiel zelf. 

Bedrukken is minder arbeidsintensief en daardoor iets goedkoper dan borduren.

Hoe werkt het bedrukken op textiel?

Kies uit onze catalogus de kleding die het beste bij uw bedrijf past en wij bedrukken uw logo en bedrijfsnaam op het textiel. U kunt een keuze maken uit een grote collectie merken, zoals Tricorp, Fristads en Helly Hansen. Voordat bedrijfskleding wordt gedrukt, maken wij altijd een proefbedrukking. Zo weten we zeker dat het ontwerp voldoet aan uw verwachtingen.

Promotieartikelen en relatiegeschenken borduren

Uw naam of logo geborduurd op petjes, mutsen, tassen, rugzakken of op andere soorten textiel? Bij Borduuratelier Zanen zorgen we ervoor dat uw promotieartikelen er picobello uit komen te zien.

Bij grotere bestellingen maken wij altijd een proefborduursel om er zeker van te zijn dat het ontwerp voldoet aan uw verwachtingen.

Mogelijkheden van borduren en bedrukken